Food Grade Smeermiddelen en Reinigers

CRC Food Processing SafeCRC heeft een speciale lijn smeermiddelen en reinigers voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze lijn is het Food Processing Safe (FPS) assortiment.

Alle FPS producten zijn goedkeurd door het NSF (het Amerikaanse fonds voor de bevordering van de volksgezondheid). De producten zijn duidelijk herkenbaar aan het FPS label op de verpakking. 

Food Grade Reinigers (FPS)

Food Grade reinigers zijn goedgekeurd voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie door het NSF. Krachtige reinigers met een NSF A1, A8, C1, K1, K2 of NSF K3 goedkeuring.

Opens internal link in current windowNaar assortiment Food Grade reinigers

Food Grade smeermiddelen (FPS)

Smeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie. De smeermiddelen hebben een H1 goedkeur (incidenteel voedselcontact overeenkomstig FDA 21 CF, sectie 178.3570) of H2 goedkeur (geen voedselcontact).

Opens internal link in current windowNaar assortiment Food Grade smeermiddelen

CRC FPS programma extra uitleg

Food Processing Safe logo

Alle CRC FPS producten zijn speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze producten zijn duidelijk herkenbaar aan het NSF en Food Processing Safe (FPS) logo op de verpakking.

NSF food gradeDaarnaast is er ook een uniek kleurencoderingssysteem ontwikkeld dat duidelijk aangeeft waar de producten in productieproces mogen gebruikt worden.

Meer informatie download u in de volgende overzichten:

 FPS symbolen en uitleg verpakking 

 FPS Selectietabel met kleurcodering

 NSF uitleg over categorie├źn zoals A1, H1, K3 enz