REINIGERS

Complete lijn reinigers en ontvetters in spuitbussen en bulk verpakkingen. IndustriĆ«le reinigers en ontvetters voor algemeen gebruik, maar ook reinigers voor elektronica en elektronica componenten.

Opens internal link in current windowReinigers en ontvetters productpagina

SMEERMIDDELEN

Smeeroliƫn, vetten en pasta's voor de industrie. Een compleet smeermiddelassortiment voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Naast handige smeermiddelen in een spuitbus ook verkrijgbaar in tubes en blikken.

Opens internal link in current windowSmeermiddelen productpagina

ANTI CORROSIE PRODUCTEN

Anti corrosie producten bestaande uit inhibitoren en coatings. Inhibitoren voor tijdelijke bescherming tijdens opslag of transsport. Daarnaast beschermende coatings zoals een zinkspray voor de bescherming van metalen.

Opens internal link in current windowAnti corrosie productpagina

FOOD GRADE SMEERMIDDELEN EN REINIGERS (FPS)

Compleet assortiment smeermiddelen en reinigers voor de voedingsmiddelenindustrie. De producten zijn Food Grade en hebben een goedkeur van het NSF.

Opens internal link in current windowFood Grade smeermiddelen en reinigers productpagina 

LAS SPRAYS

Handige lijn producten voor bij het lassen. Anti spatter producten zorgen voor een eenvoudige verwijdering van lasspatten. Daarnaast een speciaal systeem voor het controleren van de lasnaad zonder dure apparatuur of destructieve testen.

Opens internal link in current windowLas sprays productpagina

OVERIGE PRODUCTEN

Handige producten voor de onderhoudsmonteur zoals een lekzoekspray en een handreiniger. Maar daarnaast ook een lijn verven in spuitbussen voor het aanbrengen van permanente of tijdelijke markeringen.

Opens internal link in current windowOverige productpagina

LIJMEN en AFDICHTEN

Borgmiddelen voor schroefdraadverbindingen en vloeibare afdichtingen. Borgmiddelen verkrijgbaar voor permanente en demonteerbare borging. Afdichtingen voor metalen koppelingen en flenzen.

Opens internal link in current windowLijmen en Afdichten productpagina